Где ты так долго?

Де ти так довго?
Трави шукають
Серед просторів
Обличчя твоє.
Де тебе люблять,
Де піклювання
Завжди це місце
Тільки твоє.

Сонечко, слухай,
Сердце твоє -
То кришталь,
Може, ще необроблене скло.
Твоє мовчання,
Твоє ім'я -
Мої страждання і біль.
Замало.

Кожного ранку
Перші слова -
Тебе.
Крихітко мій,
Якщо б ти знав,
Що відчуваю тепер.
Насамперед
Хочу сказати
Тільки одне:
Без тебе я,
Така неслухняна,
Сонце, яке гасне.


Рецензии