Що таке розмова

Люди по всюди шукають смисли у житті,
Коли запитаєш що небудь - шукають суть,
І перед тим як дати відповідь на те питання,
Проявляють не завязнути в проблемах побажання.

Коли просто скажеш, - «скажи що небуть?»
У відповіль: - «що?, навіщо? у чім суть?»
Проявляє кожен інтереси, не впевнено мовля,
І в твоїх очах стає людина наче немовля.

Казалось ніби тут не має нічого дивного,
А психологія розкрити може все що прагнеш,
І найти виходить відповідь не просто;
Тому чиста мова, як промова тосту!

Говоріть що думаєте завжди прямо,
Хоть і відповідь дізнаєтесь умряму;
Людина що не боїться все скривати
Тільки й зможе, що брехати...

Тоді й дізнаєтесь хто справжній друг,
А хто пішов стежкою несправедливості і зла,
Котре,  доречі, не існує без добра,
Хто Інь і Янь пізнає,  добра всім завжди побажає!


Рецензии