Белой вороне...

Писалось, как "коммент" в ФБ "Белой Вороне"... Но ФБ, это ж целая песнь, случайно там окошко закрыл, и уже его хрен найдешь, ау Марк... Так и не отослал той, кому адресовано....

Мріяти про троянди - це чудово,
Не тільки в день Святого Валентина,
Проходить і кохання, але ж знову -
На нього сподіваємось кожну хвилину...

Щось вимагати, навіть ревнувати,
Бо ревнощі - то почуттів кровинка,
З роками вчитися, як пробачати,
Коли у іншому живе тебе частинка...

Усі ми в однім всесвіті живемо,
Де мить життя не осягнути нам,
Порожніх слів ми може і минемо,
Але, чи варто вірити словам?

Не кольором чарує нас кохання,
Воно приходить зверху, із небес,
І не завжди це той об'єкт зітхання,
Що переповнює собою світ увесь...

13-02-18.


Рецензии