Есть Песни и бес лов?

Чы ныц ныма ны в Ёг?

Есть тысячі стіхов!..
Тетрадях, кнігах, дісках...
А сколько іх ещё
У вас тут гонды во!
Где можем, там поём.
Но ты ведь, хы, ф шызі был!
І значыца, нічо ны в лобыр, ны в горщок.

Вот шо гэто там во?
О-ёй! Нымае й вішкы ш!
Куды подів прыдлог!?
Вот шо волнуе вош.
А мы от скоросць коб
Оно са і ПіітОМ,
Каторый, мо, й ва мне, тылетк.

Гучітэсь понімать
Хоть нешто і прыблізнэ ж.
Намёкы, шопот, хохк,
Дзіцячы лепет в Кобзь.
Бо но во так ідём на Родіну, Святы дэ.
І Грані Агні-Ёг ешо чытнём.


Рецензии