Думи

Думи
Автор: Р. Русев               

Думи,
наполовина изречени,
думи, стаени в сърце,
трудни и мъчни,
но вечни, винаги две,
като сърце във сърце...
Думи, когато две ръце
едни за други заплачат,
когато мълвят -
обич вземи ме  -
сами, когато останат
е грях.

Остани у мене завинаги
и съня ми дори не напускай.
Прегърни ме с цялата обич
и никога не ме пускай,
ако понеча да тръгна...
Не боли от топлината на двама,
а от самотата студена.
От обич  боли,
щом е несподелена...


Рецензии