Валентинка

Посміхніться ніжно, …щиро
лагідно, …сором’язливо
Як серденько того хоче
…щоб світились щастям очі
Посміхніться, …закохайтесь
…у коханні тім купайтесь
Ніби рибка у струмочку,
…ніби пара голубочків
Ніжні, лагідні цілунки
насолоди подарунки!
14.02.2002р.


Рецензии