Не падзелецца былое...

Не падзелецца былое
Ні на двое, ні на трое,
Маладосьці былы дым
Прыйшоў колерам сівым.

,,Было’’ ў ,,зараз’’ не прыйдзе,
,,Зараз’’ ,,будзе’’ не зьвядзе,
Нельга час гэты падвоіць  -
Ні на двое, ні на трое.
-10.02.18.


Рецензии