знов мен чомусь погано...

І знов мені чомусь погано,
І знов душа моя болить,
Ну а чому? Я й сам не знаю…
Чому серденько так кричить?
І відчуття таке неначе,
Знаходжусь я в Аду й Раю
То я від щастя помираю,
То знову в смутку я тону.


Рецензии