Коханнядужедивнарч

Кохання дуже дивна річ,
Воно дарує людям радість,
І крила щастя, щоб летіть,
Назустріч тим, кого кохаєм.

Кохання здатне загубить,
Ту душу, що йому піддалась,
Людину ту, що в іншу закохалась,
Без почуттів взаємних тих…

І ось коли стається так,
Кохання перетворюється в кару
У покарання, що не зна,
ані пощади, ані жалю...


Рецензии