Омрiянi надii береги

Омріяні надії береги,
Казкові міражі омани,
Навіювані подихом снаги,
Ховають майбуття тумани.

Веде зі смутком радість боротьбу.
Провини почуття жахливі.
І відчайдушність змушує ганьбу
Ховатись за лаштунки сірі.


Рецензии