лю..

тихим дотиком непоміченим
я повз тебе пройшла.
небом зоряним, покаліченим
стала вільна моя душа.
за деревами і за хмарами
намагаюсь ховати себе.
відкривай мене тихим маревом,
я люблю тебе понад усе!
моя мрія ти і молитва,
мої ніжні блаженні сни.
мій промінчик у темному світі,
кожний подих у цому вірші.

це кохання таке неправильне,
краще буду завжди сама.
але.. все одно відчуваю тебе,
не лікується!.. на усе життя!...


Рецензии