Visul de iubire

           (MOLD.)
        13.02.2018.
          CHISINAU
Ma  plimb cu tie,tu imi faci placere,
Cand sorb a tale buze moi,

In a noptilor tacere...
In taina clipei de apoi.

Vad ochii tai in val de mare,
A tale brate-mparatesti,

Care ma cuprind in graba mare,
Amintindu-mi cat de dulce esti.

Cand ma trezesc, ce rau imi pare...
Si inteleg c-a fost un vis,

Doar ma curma clipa cea de jale,
De o tristete sant cuprins.

De te-as avea dinnou iubit-o,
Nu te-as lasa ca sa mai pleci,

I-as zice Lirei sa-mi mai cante,
Tu, esti iubirea mea pe vieci!


Рецензии