Джоконда

Джоконда Мона Ліза -
Мрій загадковість сиза.
Століття мов примари
Твої вбирають чари.

Тінь усмішки - шарада,
Жіночності принада.
Замріяність пейзажу -
Краса без епатажу.

Кольори найніжніші
У гармонійній тиші,
Відтінки світла й тіні
У простір в димці линуть.

Дарунок щирий долі -
Хто на життєвім полі
Зустрів, зізнатись мушу,
Твій погляд прямо в душу.

Ллє світло, йде світами.
Твій погляд над віками,
Віки для тебе риза,
Джоконда Мона Ліза.

2009 р.


Рецензии