А я тобi

А я тобі – вірші і зорепади.
А я тобі – натхнення і жагу.
Вкраду у солов’я рулади
І утечу у весняну югу.
І то пусте,що літ передзимів’я.
Забуду я ,що я для тебе –  нуль.
Моя любов ,безсмертна,як прислів’я,
Не побоїться зреченості куль.
Я оживу проклятою зимою,
Коли зрадлива утече Кармен.
І випурхне з-під крику твого болю
Цнотливий,як бриндуша ,мій катрен.
Розкаже він,як я тебе бажала,
Коли любов’ю серце розцвіло…
Твоїх насмішок ядовите жало
Проткнуло душу,як осколком скло.


Рецензии
Валюшо,щиро дякую за таку чудову, пронизуючу наскрізь душу і серце,лірику. Чекаю нових творчих знахідок. Обіймаю, я Віра.

Вера Бондаренко-Михайлова   27.02.2018 13:23     Заявить о нарушении
Дякую, Вірочко і тобі за відгук.

Валентина Кондратенко 2   27.02.2018 18:17   Заявить о нарушении