Посiвалочка

Я вам хату засіваю на міцне здоров'я
Щиро від душі бажаю
Щастя і любові,
Хай в новому році будуть
мир і процвітання,
Хай вас поважають люди , збудуться бажання.
Хай Господь вас береже
і дає добробут ,
А мені не пошкодуйте
Дати щось в дорогу .


Рецензии