Щедрiвочка

Прийшли щедрувати до вашої хати
і в Новому році добра побажати,
Щоб були господарі ситі та здорові,
Щоб плодилися курчата, свині і корови,
Щоб Господь вас наділив радістю й коханням,
Щоб збувались ваші мрії, плани і бажання.
Але й ви не забувайте дякувати Богу
і дівчаткам, що бажали дати щось в дорогу.


Рецензии