Память про батька

Двадцять років, ...багато чи мало?
Двадцять років, як батька не стало
То не легкий для мене був час
Коли вогник життя його згас…
А раніш пам’ятаю бувало
Я учився у нього чимало,
… як на світі по совісті жить,
…як себе у житті не згубить,
…як добро відрізнити від зла.
То, батьківська наука була.
А в кінці вже, сказав мені, сину
Роки швидко так, швидко так линуть
Не втрачай їх, цінуй кожну мить,
Життя гідно старайся прожить.
І якої б не сталось біди,
Залишайся собою завжди.
Двадцять років, ...багато чи мало?
Двадцять років, як батька не стало
Двадцять років, це вічність і мить,
Моє серденько тужить, болить…
12.02.2017р.


Рецензии