Перлина жемчужина

Десь у темряві душі моїй
Голос Твій лунає через бій.
«Я є Твій, ти є моя!»
Навіть у жорстокому бою
Підведу я голову свою.
«Ти є мій, я є Твоя»
Ніби темрява розірве світ
Ти прийдеш за мною,
Твій прихід
Там, де схід, наче зоря.
Бути вірними Ти заповів
І любов Свою до нас довів.
Кров Твоя - то є ціна.
Моя душа до Тебе лине,
неначе птах.
Ніби перлина багато цінна
в Твоїх очах.


Рецензии
Очень красиво!
С благодарением,

Галина Алексеевна Высоцкая   11.03.2018 03:33     Заявить о нарушении
Благодарю. И пусть умножатся в Вашей жизни посеянное доброе

Олеся Долина   16.03.2018 20:49   Заявить о нарушении