Жасмин

Зацвів жасмін,і коло хати,
Несе нестерпним ароматом,
Такий же хміль,така краса,
Аж кругом іде голова,
Вина не треба випивати,
Й без нього хочеться кохати,
Коханню щоб не було меж
хотілося б,та тут авжеж,
Ще пару днів таких пройде,
жасмін додолу обпаде,
Земллю осипле білим цвітом,
Чому ж буває так на світі?
Закон природи не змінити,
Давайте жити і любити,
Кохання будем берегти,
Щоб не було як пелюстки,
Щоб не зів*яло,не обпало,
Наснаги до життя давало!!!


Рецензии