Маме

Хочу я своїй мамі вклонитись,
Низько,низько,аж до землі,
Є у чому мені повинитись,
Непослушній моїй голові.

Я не раз завдавав тобі болю,
Твої очі я бачив сумні,
Розгулявсь у житті я доволі
Рідна мамо,пробачиш мені?

Ти пробач мене любая ненько,
Я завдав тобі болю сповна
Із-за мене у тебе рідненька,
Появилась в косах сивина.

Ти для мене жила,не жаліла,
Ні здоров*я,ні літ молодих.
У житті ти всього натерпілась,
Боже мій!Як же я тільки міг?

Я цілую тобі,мамо,руки,
Пригортаюсь до твого чола,
І спасибі тобі за науку,
І за все,що мені ти дала.


Рецензии