Мр я

Дай мені потрібні слова,
Дай ранок, що палав світанком.
Я забуду ким я була,
І ким буду наступним ранком.

Дай мені просто бути тут,
Десь поблизу, присівши скраю.
Я забуду навіки ту,
Хто сьогодні тебе кохає.

Лиш дозволь, а я буду тихою,
Чесно-чесно, я так умію...
Якщо в світі найбільше лихо є -
То безмежно кохати мрію.

11.02.2018


Рецензии