***

Тож давай, здивуй мене знову,
Розкажи про свої сни,
Де літали похмурі сови,
Тріпотіли крильми кажани.

Розкажи, як минає день?
Кого бачив та що робив?
То яких ти співав пісень?
І до кого ходив?

Розпитаю про все у тебе,
І над серцем грозою повисну.
Як не можу буть янголом з неба,
То хай буду хоч ненависна...)

11.02.2018


Рецензии