Я тебе надто довго шукала

Мою душу зірвало з петель,
Мої крила згоріли до тла...
Де ти був у важкий той день,
Коли з мене лишилась зола?


Де ти був у той день, коли я
Загорілась блакитним вогнем?
Як з-під ніг повалилась земля,
Як ти жив отим днем?


А коли ти знайшовся мені,
Розпустилось по серцю тепло.
Як я буду без тебе тоді,
Коли ти не піднімеш чоло?


Ти знайшовся мені нежданно,
Я до тебе важко звикала...
Я не втрачу тебе, жаданий -
Я тебе надто довго шукала...


11.02.2018


Рецензии