М ж рядками

Все, що мала тобі сказати,
Залишилось десь між рядками.
Наодинці. Пусті кімнати...
Як то стати могло із нами?


Де шукати тих слів важливих,
Як сказати їх? В порожнечу?
Чи втікти, віднайти на те сили?
Та хіба допоможе втеча?..


Я забула, чого бажала,
Коли кров закипіла в жилах.
Я забула усе, що знала...
Куди ж ділась проклята сила?


Кому ж зараз довірити правду?
Кому вірити зараз маю?..
Якщо мушу чекати завжди...
То нічого... я зачекаю.


11.02.2018


Рецензии