Лети, або крокуй

Не всі Принцеси і Королеви в те саме вірять,
Про що і кажуть, тим паче мислять різними думками.
Вони народжені нести любов та світла радість,
Життя нове прийняти в світі цім, дбайливими руками.

Не всі Принцеси і Королеви мають досвід,
І вдача не в кожний дім, до них приходить,
А розум, то велика праця, натхнення - це політ,
Комусь він не потрібен, їм крокувати - досить...

12.02.2018 (07:50)

відповід Марфі Хованській "Казка для дорослих"


Рецензии