87. В этот праздничный час

В ЦЕЙ СВЯТКОВИЙ І РАДІСНИЙ ЧАС
ХОЧУ Я ПОЗДОРОВИТИ ВАС!
ПОБАЖАТИ ВАМ ЩАСТЯ, ЛЮБОВІ
І ВІД БОГА - ЩАСЛИВОЇ ДОЛІ!

ХАЙ НІЩО НЕ ЗАТЬМАРИТЬ СЕРЦЯ!
ХАЙ УСМІШКА НЕ СХОДИТЬ З ЛИЦЯ!
І ЩОБ ВАША ЖИТТЄВА ДОРОГА,
ПРИВЕЛА ВАС НА НЕБО, ДО БОГА!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Рецензии