Mon cher!

 Mon cher!

Яскраво світиться торшер,
Цілую твої вічі...
Люблю тебе!... Mon cher!
Мій любий, чоловіче!

Троянд чарівний беж,
По тілі і довкола...
Любов моя без меж,
Не розлюблю ніколи.

Ти - ніжність моїх снів,
Ти - річечка спокОю.
Ти - радість моїх днів
Так хОроше з тобою!
11 02 2018 р
Вікторія Р


Рецензии