Fairy Fail

Чом все, що будувалося, ламається, навіть не завершившись до пуття?
Світогляд фей мереживно заплутаний... Один єдиний образ майбуття
Зруйновано – і все. Все шкереберть. Що в пальцях? Миші, гарбузи й щури –
Розбіглись, розкотилися, сховалися... А ниточки мереживної ...гри?
Служіння? Чи Шляху? Такі заплутані... Щось увірвалось. Візерунок щез.
Такий він – фейрі фейл. Як вже почнеться, то ніяк не зупинити цей процес.
Ця творчість – то найтонше, філігранне щось, натхненний спалах діяти дива...
Так сумно споглядати, як руйнується все те, що кропітко ти будував...

06.02.18


Рецензии