***

Къапугъузда мен тикленип къалгъанман,
Терезегиз де къалгъанман йимик сырылып,
Терезеге бакъгьан бары тергевюм,
Ойлар агъа ташгъынлайын йырылып.

Орамыгъыз тарта мени жанымны,
Мен къаламан сизин булакъ башларда,
Бу нете деп Бир токътамай сув ташып,
Башым сёйлеп юрюймюкен яшлар да.

Ким экен деп,къыргъа сама чыкъмадынг,
Оьтген эдим терезегизге таш атып,
Мен гене де сувгъа юрюй къалгъанман,
Батманымны абзар давгъа богатым.


Рецензии