Исповедь

Мене зимовим ранком не зігріти,
Вже погляд кинувся у далечінь...
Та ситуацію цю майже не змінити,
Бо тілом та думками ти нічий.
І аромат не тішить звареної кави,
Не бачу сенсу поратись зрання,
Що далі буде це лишень цікаво,
Мене хвилює лиш твоє життя.
Але цю сповідь чує лише небо,
Лютневий сніг стікає річкою в сліди,
Та знаєм ти і я, що то так треба -
Одне без одного  нам нікуди піти.
Зима пройде, всі знімуть теплі светри,
Хтось замість шарфа одягне намисто.
Я ж вірю, скоротяться кілометри,
Лише потрібно нам обрати краще місто...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.