Счастливые дети

Щасливі діти ті, які в цей час живуть,
Які любов’ю материнською зігріті.
Вони живуть, зростають і у світ
Летять немов на крилах земні діти.

Вони мужніють, набирають сил
Великі таємниці потрібно   їм відкрити.
І до незвіданих світів
Полинуть діти – наші любі діти.

Їм відкривати простір й океан
Заводи й шахти будувати.
Ну а тепер найголовніша ціль-
У мирі, щасті і братерстві жити.


Рецензии