Перший крок

Перший крок. Затаїли ми подих,
По землі ти повільно пішла,
Це подібне було  щось на подвиг,
Хай боронить  тебе Бог від зла.

Підложити б тобі соломинку,
Щоб не впала в дорозі земній,
Щоб до неба ти йшла  без зупинки,
Прожила дні щоб в правді святій.

Твої кроки хай будуть прямими,
По дорозі за Богом крокуй,
Побажаємо щастя тобі ми ,
Кожну мить у житті ти цінуй.
 
©Віра Українка
 


Рецензии