Про мiй сум

Змалечку я долю
маю нелегку...
І садок не тішить -
сумно у садку.
Тато за кордоном,
тато вдалині.
Щоб не знати вдома
голоду мені.
Це було так треба
всіх нас довести...
Є авжеж причина,
і - кому клясти.
Я спитав у мами
винних імена.
З віком буду знати -
присяглась вона...

Лютий 2018


Рецензии