***

Сен янгур болуп тёгюл,
Мен сувсапгъа гюемен,
Мен сени ташгъынынгда
Батып къалма сюемен.

Сен гюнсен,мен юлдузман,
Гече-гюнлюк арада,
Мен балчара болайым,
Сен бал бол шо чарада.

Сен оьрде гёммек кёк бол,
Мен ай болайым, балкъып,
Тартып ал,баврунга бас,
Оьлдюм сагъынып-ялкъып.


Рецензии