***

Юрегим къысыла -
Не болгъан магъа ?
Янгурлу булутдай,
Гьазир явмагъа.

Гюн чыкъгъан , шавласы
Жаныма етмей ,
Янгурлар жувса да,
Пашманлыкъ гетмей .

Янгурлар янгъыдан
Тавланы чаяр,
Ачылсанг,менден де
Пашманлыкъ таяр.


Рецензии