***

Мен зарлыман сени булан ёлукъмай,
Сен ёкъ ерде яраларым сызлайдыр,
Исив етмей,сени излей юрегим,
Исив етмей, санларым да бузлайдыр.

Тамурлары тартылыша юрекни,
Шавшакъ сувлар бузлатагъандай терекни,
Булагъынгдан салкъын сувлар акъдырып,
Къойсам мени булакъ башда къатдырып.


Рецензии