Поможи мовчати

Поможи мені мовчати, Боже,
Коли грубість у житті я зустрічаю
Говорити де мені негоже
Поможи тоді не впасти у відчаю.

Хай мої вуста промовлять слово
Те, яке сказати Ти бажаєш,
Щоб воно принесло плід чудовий
В небі стало гарним урожаєм.

Хочу дорожити кожним словом
Щоб не промовляти зайвих і негожих
Звіт тримати всім обов’язково
За усі слова перед Тобою, Боже!

У житті щоб завжди пам’ятати
Те, що Ти заповідаєш в своїм Слові
І твої слова всім промовляти
Щиро, ніжно, з ласкою, завжди з любов’ю.

©Віра Українка


Рецензии