Прозрiння...

Я бачу сповiдь в твоiх очах...
Десь каяття, а десь може страх.
Я чую думок твоiх шепотiння...
Молiння...,а може прозрiння...

Твою заплутанiсть вiдчуваю,
Що вiэ смутком та вiтром жалю.
Твою стурбованнiсть...,а що буде?
Чи пiду я, чи може забуду?

Тебе я поглядом швидко вбиваю.
Я забуваю...i знову стрiляю.
Мене всю холодом пробираэ,
Коли я руки вашi згадаю.

Довiра вся провалилась пiд землю...
То краще так...нiж в туманi даремно...

5.12.2017

Т.Душа


Рецензии