Мить

Спiймати мить- то э наш шанс
Залишитись в любовi,
I хай то буде лише раз
То краще, нiж нiколи.

Спiймати мить та замовчати,
Забутись в нiй на самотi,
Закрити дверi та кружляти
В думках, що мрiють в головi.

Побути з нею та шукати
Щось свiтле в темнiй самотi.
Знайти важливе й закричати,
Щоб всi знайшли це у собi.

Спiймати мить та полетiти
В блакить хмаринного струмка
Та Янголiв там зупинити-
Нехай розкажуть про буття.

Побути з ними i навiки
Запам,ятати iх слова,
Що би коли не буде митi,
Я iх згадала - та знайшла...

8.06.2017р.

Татьяна Душа


Рецензии