Чому так тяжко людям нинi

Чому так тяжко людям нині,
Живеться в рідній Україні?
Бо панібратство у Верховній Раді,
Стоїть реформам на заваді.

Усе до рук своїх прибрали,
По їхньому - приватизували.
Тарифи й ціни піднімають,
Бо зовсім совісті  не мають!

Щоб комуналку оплатити,
Не треба їсти,не треба пити!
А про одежу і взуття,
Нема чого вже й говорити!

Ще й ціни, як гриби зростають,
Опам'ятатись люди не встигають!
Щоб  необхідне купувати,
То треба гроші у кишені мати!
А де їх брати?


Як пенсії малі й малі зарплати,
Ще й молоді нема де працювати.
Тому, покинувши  родини,
На заробітки їдуть на чужбину!


Вже п'ятий рік іде війна.
Щодня когось вбивають.
А наше панство -  хто на бал,
А хто до Трампа-на сніданок, поспішають!
Та наші гроші викидають!


Такий бач в них патріотизм!
У цьому вся їх воля!
Народу - сльози, смерть і кров!
А їм -  щаслива доля!

9.02.2018р.


Рецензии