Люди будьте людьми

Я БАЖАЮ ВСІМ ДОСТАТКУ
 ЩОБ БУЛО ВСІМ ДОБРЕ
 І БУЛО В НАС ГЛАДКО
 ЩОБ З  ЖИТТЯ
 В ЖИТТЯ РІКОЙ ЛИЛОСЯ
 ЩАСТЯ РАДІСТЬ
І ЗЛУ НІКОЛИ НЕ ВДАЛОСЯ
 ВЛИТЬ СТРАХИ І ГАДОСТЬ




 люди вы будьте людьми
 а большего нам и не надо
очень  жаль
 мы не сможем уввы
ибо созданы точно для ада


Рецензии