Не сумуй пра жыццё

Падарылі мне дзеці тэлевізар крыштальны,
Клапатлівасць, пяшчоту,мнозства зайздрасных слоў
Юбілей як - ніяк, загадай бацька жаданне.
Можа Божа дабавіць яшчэ трохі гадоў.




Не сумуй пра жыццё, што ляжыць за плячыма.
Абяцанак багата, але розум свой май.
Жыві доўга з людзьмі, з людзьмі гэта магчыма.
І на Бога надзейся, але й сам не плашай.


Рецензии