***

Кёклеге талпына
Гьашыкъ юрегим,
Еллеге иеле
Назик терегим.

Башымдан нечесе
Толкъунлар оьтген,
Ялсыз толкъундай,
Чыдамлы этген.

Тамурум - сюювдюр,
Гюч бере тынмай,
Яшайман пашман-кюр
Иеле-сынмай.


Рецензии