За теб

За теб
Автор: Р. Русев                х

Помъдря любовта и се върна,
кацна като онова
птиче на рамото.
Светла, красива, задъхана,
мила и нежна, обичана...
Запяха отново капчуците,
сълза от олука прокапа,
дълго търсена , мъчна
и все пак толкова чакана.
Срамежлива,
като нежно кокиче
с бяла камбанка разцъфнало,
любовта, тази красавица...
Докосна ме с нежност...
от небето по-синя
и милувка усетих,
тиха и нежна
от любима жена


Рецензии