Силует

Твій невгомонний силует
щомиті зранку я чекаю.
І міцну каву попиваю,
важливі справи обминаю.

Закривши очі - бачу зорі і декілька важливих днів,
коли щоночі ти дзвонив
і визнавав, що полюбив.

В моїх думках несамовита тиша
веде безсудний бій за майбуття.
Чи зможу далі я ховати свої безцінні почуття?!

І вже в другій країні я вивчаю далекі погляди чужі.
Нове життя я починаю, але щоночі пам'ятаю ті зорі і важливі дні.

Три роки тому я змогла залишити тебе насамоті.
Цим проклята моя душа,
тремтіти вже немає сил.

Твій невгомонний силует щомиті цього ранку я чекаю.
І вже валізу забираю
В однім із київских портів.

Знайшла у натовпі твій погляд,
відчула терпкий запах тютюну.
Тепер ніколи не залишай мене одну
і знову полюби таку!


Рецензии