Снежинка

Сніжинка.

На плечі легко упаде сніжинка,
Розтане, немов вранішня роса,
Де ж пролягає щастя та стежинка,
Що зводить долі наші в небесах?

Сніжинкою маленькою такою,
Почуття наші швидко промайнуть,
Бути нам не судилося з тобою,
Кохання наше, жаль не повернуть...

-----------------------------

Снежинка.

Легко на плечи упадет снежинка,
Расстает она быстро, как роса,
Где спрятана у счастья та тропинка,
Что сводит наши судьбы в небесах?

Снежинкой, очень маленькой такою,
И чувства наши скоро промелькнут,
Не суждено, увы нам быть с тобою,
Нашу любовь, уж больше не вернуть...


08-02-18.


Рецензии