Грай, моя соп лко, грай

Грай, моя сопілко, грай,
Весели мій рідний край.
Хто музики не любить -
Той сщастя своє губить,
Бо сщастя - це краса людини,
Співучий світ навколішки її,
А хто цього не знає,
Той бідність в душі має.
Отож, любіть пісні
І будете щасливі у житті!
         
                Злата 1998 р


Рецензии