Колыбельная

День добіг до краю Зіронька  злітає
Сплять в садочку бджоли та джмелі
Вітерець зітхає листячком співає
На добраніч дітлахи  малі
Закривайте очі спати вони хочуть
Ніч прийшла до нашої землі

Спить в гнізді лелека спить стара смерека
Звірі в лісі всі тихенько сплять
Вже прищухла спека сонечко  далеко
І на небі зіроньки горять
Засинайте любі - люлі, люлі, люлі
Ніженьки вже бігати болять

Сплять на небосхилі хмар кудлаті хвилі
Час настав відпочивати всім
Люлі мої милі набирайтесь сили
Вам любов дарує рідний дім
Спіть мої маленькі діточки гарненькі
Дай вам Боже найсолодших снів


Рецензии