Набажэнства

Набажэнства.

Адна маці  -  адна і Айчына,
Бацькаўшчына адна надана,
Поле, лес, балацянка, лагчына  -
Вось майго набажэнства адказ!

Хай жа туліцца хтосьці да долі
І шкрабецца ля іншых зямель,
Гэты ж край  -  каўнер мне бабровы
Ад дажджоў і зімовых завей.

Адна маці  -  адна і Айчына!
Бацькаўшчына адна надана!
Поле, лес, балацянка, лагчына  -
Вось майго набажэнства адказ…
07.02.18.


Рецензии