План

Ми – частина великого плану
Чуєш, брате, що спить далеко,
на чарівному Авалоні?
Як його ти вже бачив у шарі
кришталевому
на долоні.

Величезний і мовчазний –
чуєш, брате, який це план?
Ти мовчиш, наче звір,
шаман,
не роз’єднаний з цілим світом.

Ми – частина його.
Ми – діти,
тільки збігли від батька в поле.
Із тобою не чую болю,
бо я знаю, що біль пройде.

Я шукаю.
І все ж де-ні-де
помічаю ці знаки долі.
Чуєш, брате, мене ти ждеш
на чарівному Авалоні?
Чи ти бачив наш тихий фатум
на гарячій своїй долоні?

Я шукаю тебе у мулі
рік, озер, в океані, в небі.
Ми – частина великого плану.
Але план не спрацює без тебе.

Мовчазний і великий план.
Наче світ, наче космос…
Ми в ньому
серед інших, в яких душа.

Я шукаю хоч той кришталь,
щоб сказав мені, де ти, брате.

Бо нам час настає боротись
і зламати останні грати.

Буде воля. Великий план.
Буде звільнення від страждань.

Ми зустрінемось. Всі. Так треба.

Заспіваємо просто неба,
і все буде, як знає світ,
величезний і мовчазний.

Він почує всі ті пісні.


Рецензии